Tuesday, 11 November 2014

Posted by nursyiffa sobri Posted on 06:22 | No comments

TESTIMONI : SAYA DAH KURUS..!!

Memang menjadi idaman setiap ibu yang baru melahirkan anak untuk nak kembali kuruskan badan. Siapa yang tak nak kan? Ala-ala buat come back bila lepas delivered. Hehehe.


Testimoni kalini Syiffa kongsikan daripada officemate yang menggunakan SET BREASTFEEDING SHAKLEE. Asal awal nak tambahkan susu badan sahaja,  tapi dapat pakej yang lain, badan menjadi lebih lansing.

Okay ini memang kenyataan. Pada yang ada masalah untuk kurangkan berat badan Shaklee pun ada Set Breastfeeding + Slimming okay?

KENYATAAN : Menyusu badan dapat mengurangkan berat badan.

Yup..!! Syiffa setuju. Yang menjadi masalahnya bila kebanyakkan ibu yang BF (breastfeeding) ni tak kawal makan. Jeng..jeng..jeng..

Bagaimana nak kurangkan berat badan tanpa memberi kesan kepada baby? Okay next entri Syiffa akan ceritakan.

Seriously memang berkesan. Nanti Syiffa belanja testimoni daripada Syiffa pula. Macam ala-ala retis gitu. Takpa, benda baik kita kongsi ramai-ramai. Kan?

Berminat untuk tahu tentang menyusukan anak sambil kuruskan badan? Jangan malu-malu hubungi Syiffa  okay.

NurSyiffa Binti Sobri
012-667 3779
💌 nursyiffa_sobri@yahoo.com
Facebook : NurSyiffa Sobri
COD Area : Gombak, Batu Caves, Wangsa Maju


0 comments:

Post a Comment